Het Laakerhuis in Laak gaat beginnen!

De Hindoestaanse Vereniging Laakkwartier Noord organiseert in samenwerking met Powered by Jane, weer een reeks van Laakerhuis debatten. Sinds 2003 en rond de verkiezingen worden de Laakerhuisdebatten gehouden om de politiek dichterbij de burgers te brengen.

Op zondag 22 januari a.s. van 13.30 tot 16.00 uur start het Laakerhuisdebat in Wijkcentrum de Koffiepot, Cromvlietplein 120 in Den Haag Laakkwartier Noord (Molenwijk). Daarna op de zondagen 19 februari, 12 maart en de nabeschouwing op 23 april op hetzelfde tijdstip. Op de zondagen is het gratis parkeren tot 18.00 uur in de omgeving.

De eenkoppige jury zal beoordelen wie de beste debater is. Dit keer worden kandidaat- Kamerleden uitgenodigd op de zeepkist een pitch te doen van 2 minuten wie zij zijn en waar ze voor staan. Ze worden uitgedaagd om met elkaar in discussie te gaan over politieke en maatschappelijke onderwerpen die de burgers rechtstreeks raken. Enkele aspirant Kamerleden hebben al toegezegd.

Alle bezoekers kunnen meedoen met de discussie, en als ze dat kunnen, gewoon luisteren naar, de verhitte discussies. De beste debater wordt gekozen door de jury en wint naast de eeuwige roem, een crisismand met houdbare levensmiddelen t.w.v. €20,00.

Het Laakerhuis trekt velen en vooral de Haagse multi culti aan om met elkaar respectvol te debatteren over integratie, (jeugd)werkloosheid, ouderen en duurzaamheid. Onder leiding van een stevige en humorrijke debatleider vindt het Laakerhuis plaats. Iedere bijeenkomst trappen bezoekers gebroederlijk af met het Haags volkslied “oh oh Den Haag”.

Het Laakerhuis is een concept gebaseerd op het televisieprogramma “Het Lagerhuis” maar dan in Laak.

De toegang is gratis en aanmelden vereist ivm maximale toegestane plaatsen. Ook voor een gratis hapje en drankje wordt altijd goed gezorgd. Wij respecteren de privacy van onze bezoekers. Er mogen geen video-opnames of foto’s zonder toestemming worden gemaakt. We hebben afspraken met vloggers en de fotograaf.

Volg de Hindoestaanse Vereniging Laakkwartier via Facebook, HVL Den Haag of
Powered by Jane via Twitter @poweredbyjane
Volg het Laakerhuis op twitter @Laakerhuis #Laakerhuis. Aanmelden via Laakerhuis@gmail.com

logo-samenwerkingen

 

Advertenties