Het Laakerhuis – Speakers Corner zondag 23 april 2017
Peilstraat 67, Den Haag, Laakkwartier Wijkcentrum Laakhage
Eventbrite - Het Laakerhuis Debat 23 april 2017


Laakerhuis Speakers Corner zondag 23 april 2017De Hindoestaanse Vereniging Laakkwartier Noord organiseert in samenwerking met Powered by Jane weer een reeks van Laakerhuis debatten. Sinds 2003 en rond de verkiezingen worden de Laakerhuisdebatten gehouden om de politiek dichterbij de burgers te brengen. 

Op zondagen 22 januari, 19 februari, 12 maart en dan nu de 23 april de Speakers Corner. Het Laakerhuis kent vele vormen. Een van ze is speakers corner waar mensen op een zeepkist hun verhaal, visie, ideeën of verbazing en frustraties kunnen delen. Speakers Corner is geïnspireerd op het Hyde Park in London.


De line up zondag 23 april 2017: 

Op de zeepkist:

Dayant Ramkalup

dayant rond

Dayant  is 20 jaar, student Internationale Betrekkingen en Politicologie in Leiden.
“School mag geen voorbereiding zijn op het leven, maar is het leven zelf”.

Viroen Soebedar

viroen rond

Viroen is 22 jaar Jonge Mantelzorger, student Bedrijfskunde HvA, onderzoeker in Amsterdam.
“Zorg goed voor jezelf, dan zorg je ook goed voor je omgeving”.

Ryan Giasi

ryan rond

Ryan is 23 jaar,”Er zijn jongeren die kampen met soortgelijke situaties die ik heb moeten doorstaan. Maar waarvan hun noodkreten om hulp, hun stem, hun mening, niet begrepen wordt. “De jeugd heeft de toekomst, toch?”

Michel Kanhai

mitch rond

Mitch is 28 jaar, owner MKreclame, projectmedewerker anoniem solliciteren Gemeente Den Haag.

“Het gaat er niet om hoe hard je valt. Het gaat erom hoe hard je valt én hoe snel je weer opstaat”.


Ook op de zeepkist vier voormalige kandidaat Kamerleden van Hindoestaans Nederlands afkomst:

Reshma Roopram, PvdA. Haar visie en reflectie begint met de twee woorden
Wat als…

Munish Ramlal, D66. Zijn verhaal en reflectie begint met de twee woorden
Kan het…

Sachin Chandersing, VoorNederland. Zijn statement en reflectie begint met de twee woorden
U heeft…

Romeo Durgaram, Nieuwe Wegen. Zijn reflectie en toekomstbeeld begint met de twee woorden
Wij zijn…


Het Laakerhuis is mede mogelijk gemaakt door:
HVL Den Haag Gemeente Den Haag- Stadsdeel Laak HumLog Mohamed Mahawat Khan Henna Mathura Quartierlaak Vadercentrum Adam – Powered-by Jane Kuldip-Singh

samenwerkingen-allen-logo


Aanmeldingen zijn alleen online mogelijk. Voor mensen zonder computer of ouderen hebben we al plekken gereserveerd. Als u verhinderd bent, verzoeken wij iemand anders te vinden, of af te melden. Zo kunnen anderen op de wachtlijst toch nog deelnemen.

Het Laakerhuis trekt velen en vooral de Haagse multiculti aan om met elkaar respectvol te debatteren over integratie, (jeugd)werkloosheid, ouderen en duurzaamheid. Onder leiding van een stevige en humorrijke debatleider vindt het Laakerhuis plaats. Iedere bijeenkomst trappen bezoekers gebroederlijk af met het Haags volkslied “oh oh Den Haag”.

Het Laakerhuis is een concept gebaseerd op het televisieprogramma “Het Lagerhuis” en het Brits Lagerhuis, maar dan live in Laak en kent vele vormen. Maak kennis met de Speakers Corner en leren debatteren op een laagdrempelig manier.

De toegang is gratis en aanmelden vereist ivm maximale toegestane plaatsen. Ook voor een gratis hapje en drankje wordt altijd goed gezorgd.
Eventbrite - Het Laakerhuis Debat 23 april 2017

Volg de Hindoestaanse Vereniging Laakkwartier via Facebook, HVL Den Haag of Powered by Jane via Twitter @poweredbyjane, het Laakerhuis op twitter @Laakerhuis #Laakerhuis


jane rond

Ook een debat, dialoog organiseren? Ook een stevige edoch humorrijke debatleider, gespreksleider nodig voor het verbindend geluid? Neem gerust contact met mij op 0651501904 of poweredbyjane@live.nl

Advertenties